Igračke -50% na drugi proizvod / promocija traje od 15.5. do 2.6. / Više o promociji u uslovima

Omiljeno

Moja prodavnica

0

FAQ

Imate pitanje, a niste pronašli odgovor na našoj web stranici? Preporučujemo vam da pročitate donju listu.

Povrat, reklamacije, garancija

Sve naše prodavnice nude garanciju povrata novca: u roku od 30 dana kupci mogu vratiti proizvod, netaknut i u stanju „kao nov“ zajedno s dokazom o kupovini – računom i netaknutom cijenom. Više informacija o garanciji povrata gotovine nalazi se ovdje.

Ne, robu možete vratiti samo u onoj Pepco prodavnici u kojoj ste obavili kupovinu. Više možete pročitati ovdje.

Nažalost, ne možete to učiniti. Račun je neophodan za odjavu prodatog proizvoda i ponovno uvođenje na zalihe.

Nažalost, ne možete to učiniti. Zahtijevamo da artikal vratite u trgovinu netaknut s ambalažom i etiketom u prodajnom stanju „kao nov“.

Neka roba za ličnu upotrebu se ne može vratiti. Kompletna lista dostupna je OVDJE.

Garantni rok za proizvode kupljene u Pepco prodavnicama je 2 godine. U slučaju da uočite bilo kakve nedostatke u kvalitetu tokom garantnog roka, preporučujemo da podnesete reklamaciju bilo kojoj trgovini. Više informacija možete pronaći OVDJE.

Reklamacije prihvatamo u onoj Pepco prodavnici u kojoj je proizvod i kupljen. Samo ponesite neispravan proizvod, predočite dokaz o kupovini i popunite obrazac za reklamaciju. Obradit ćemo Vašu reklamaciju u zakonskom roku od 8 dana. Više informacija možete pronaći OVDJE.

Da, dopune i e-kartice su predmet reklamacija. Sve što treba da uradite je da u prodavnicu donesete dokaz o kupovini i kopiju s kodom. Vaša reklamacija će biti obrađena u zakonskom roku od 30 dana.

Ako je vaša reklamacija odbačena i ne prihvatate odluku, imate pravo reklamacije u Pepco trgovini. Proces slijedi ista pravila kao i obična reklamacija.

Povrat se može izvršiti u roku od 30 dana od kupovine proizvoda pune vrijednosti, uz originalnu etiketu i račun kao dokaz o kupovini. S druge strane, kupac ima pravo uložiti reklamaciju na bilo koji proizvod koji nije pune vrijednosti (korišten) u roku od 2 godine od kupovine ukoliko se otkriju nedostaci u kvaliteti. Reklamacije se mogu podnijeti na osnovu računa, bankovnog izvoda ili potvrde o kupovini. I povrat i reklamacije mogu se izvršiti samo u onoj Pepco prodavnici gdje je proizvod i kupljen.

Reklamacije i pohvale možete prijaviti putem kontakt obrasca dostupnog na našoj web stranici, slanjem poruke na: klijent.ba@pepco.eu ili direktno u prodavnici.

Prodavnice

Preporučujemo vam da koristite naš pretraživač prodavnica. Tamo ćete pronaći kartu svih Pepco prodavnica u čitavoj zemlji.

Naše prodavnica nemaju telefone namijenjene kupcima. Ako imate bilo kakvih pitanja, posjetite određenu prodavnicu ili kontaktirajte našu službu za korisnike: klijent.ba@pepco.eu

Molimo da koristite naš Pepco pretraživač prodavnica. Tamo ćete pronaći kartu koja prikazuje lokacije svih naših prodavnica u zemlji, s njihovim punim adresama i radnim vremenom.

Pepco prodaje samo u fizičkim prodavnica. Od samog početka smo se koncentrisali na kreiranje savršeno lociranih i uređenih tradicionalnih prodavnica. Naš maloprodajni lanac je dovoljno velik da što većoj grupi kupaca omogući direktan pristup širokoj ponudi proizvoda.

Želimo ostati blizu našim kupcima koji nas mogu pronaći u gradskim i prigradskim centrima i tržnim centrima gdje, uz prodavnice i ugostiteljske objekte, pružamo sveobuhvatnu ponudu.

Sve vrijeme smo radili na razvoju našeg lanca fizičkih prodavnica. Namjeravamo biti što bliže našim kupcima. Nadamo se da ćemo uskoro proslaviti otvaranje nove Pepco prodavnice i u vašem gradu.

Gornja traka menija sadrži padajuću listu svih zemalja u kojima imamo prodavnice. Verzije web stranice na engleskom jeziku nude Pepco pronalazač prodavnice. Koristite ga da provjerite sve lokacije trgovina za svaku zemlju u kojoj poslujemo.

Proizvodi

Hvala vam što ste nam se obratili sa svojim pitanjem o dostupnosti proizvoda. Cijenimo vaše interesovanje za naše proizvode. Izvinjavamo se zbog neugodnosti, ali trenutno nemamo dostupnih informacija o dostupnosti proizvoda u trgovinama.

Možete zatražiti rezervaciju u prodavnici u kojoj planirate kupiti proizvod.

Proizvodi iz letaka dostupni su u svim prodavnicama od početka promocije do isteka zaliha.

Online ponuda (ne letak) može se razlikovati od zaliha dostupnih u određenoj prodavnici (neki proizvodi mogu biti dostupni samo na odabranim lokacijama). Napominjemo da fotografije na web stranici predstavljaju primjere proizvoda i mogu se malo razlikovati od stvarnih proizvoda.

Robu u naše prodavnice dostavljamo tri do četiri puta sedmično. Dani dostave mogu se razlikovati od jedne prodavnice do druge.

Naše proizvode možete pronaći u papirnim lecima i online, na web stranici, našem službenom Facebook profilu ili na Instagramu.

Informacije o aktuelnim rasprodajama dostupne su u papirnim lecima, te online, na web stranici, našem službenom Facebook profilu ili na Instagramu.

Saradnja

Molimo kontaktirajte nas putem obrasca dostupnog na našoj web stranici. Molimo vas da u naslovu označite „Saradnja pri zakupu“.

Molimo vas da nas kontaktirate putem kontakt obrasca dostupnog na našoj web stranici. Molimo označite „Recepcija“. Vaša poruka će biti poslata odgovarajućem odjelu.

Sve trenutne ponude poslova u prodavnici možete pronaći na našoj web stranici u kartici Karijera. Prijave možete podnijeti putem naše web stranice ili direktno u prodavnici u kojoj želite raditi. Ukoliko imate bilo kakvih detaljnih pitanja u vezi s procesom zapošljavanja, molimo koristite kontakt obrazac dostupan na našoj web stranici. Molimo označite „Regrutovanje“ u naslovu.

Sve trenutne ponude poslova u Sjedištu možete pronaći na našoj web stranici u kartici Karijera. Prijave se mogu podnijeti putem naše web stranice. Ako imate bilo kakvih detaljnih pitanja u vezi s procesom zapošljavanja, molimo koristite kontakt obrazac dostupan na našoj web stranici. Molimo označite „Regrutovanje“ u naslovu.

Sve trenutne ponude poslova Distributivnog centra možete pronaći na našoj web stranici u kartici Karijera. Prijave možete podnijeti putem naše web stranice ili direktno u skladištu u kojem želite raditi. Ako imate bilo kakvih detaljnih pitanja u vezi s procesom zapošljavanja, molimo koristite kontakt obrazac dostupan na našoj web stranici. Molimo označite „Regrutiranje“ u naslovu.

Molimo posjetite karticu Karijera. Tamo ćete pronaći sve osnovne informacije o radu u različitim oblastima i odjelima naše kompanije. Ukoliko imate bilo kakvih detaljnih pitanja u vezi s opisom određenog radnog mjesta, popunite kontakt obrazac dostupan na našoj web stranici. Molimo označite „Regrutiranje“ u naslovu.

Molimo posjetite karticu Karijera. Tamo ćete pronaći informacije o učenju i stažiranju u PEPCU kao i ponude za posao za ove pozicije. Ako imate bilo kakvih detaljnih pitanja u vezi s ovim područjima, ispunite kontakt obrazac dostupan na našoj web stranici. Molimo označite „Regrutovanje“ u naslovu.

Ukoliko imate bilo kakvih detaljnih pitanja u vezi s procesom zapošljavanja, popunite kontakt obrazac dostupan na našoj web stranici. Molimo označite „Regrutovanje“ u naslovu.

Usluge i plaćanje

Žao nam je, ali trenutno ne nudimo poklon kartice.

Ne, Pepco ne prihvata Sodexo kupone.

Ne, ova opcija još nije dostupna.

Ne, ova usluga trenutno nije dostupna u našim prodavnicama.

Ne, ne postoji takva mogućnost.

Za proizvode kupljene u svakoj Pepco prodavnici možete dobiti račun s PDV-om. Fakture se izdaju prema važećim zakonima u roku od sedam (7) dana od datuma kupovine, isključivo na osnovu fiskalnog računa.

Da, možete otići u prodavnicu u kojoj ste kupili proizvod.

Ne, računi se štampaju samo jednom prilikom kupovine i ne mogu se umnožavati ili replicirati.

Da, u našoj prodavnici postoji kontejner za baterije.

Zašto se isplati kupovati u Pepcu?

Uvijek blizu vas

Preko 3.000 prodavnica u Evropi. Želimo da budemo uvijek blizu vas.

Uvijek niske cijene

U Pepcu ćete pronaći sve što vam treba po niskim cijenama.

Očekujte više za manje

U Pepcu ćete pronaći dobar kvalitet, najnovije trendove i širok izbor.

Kupujte s povjerenjem

Imate pravo da vratite robu u prodavnicu u kojoj je izvršena kupovina u roku od 30 dana.