Igračke -50% na drugi proizvod / promocija traje od 15.5. do 2.6. / Više o promociji u uslovima

Omiljeno

Moja prodavnica

0

O nama

Pepco znači stalni razvoj

Mi smo evropski lanac diskontnih prodavnica koji nudi odjeću za cijelu porodicu i proizvode za domaćinstvo po najnižim cijenama.

U Poljskoj dinamično rastemo više od deset godina. Postali smo najpopularniji prodavač dječje odjeće i vodeći dobavljač dekorativnih proizvoda. Naš uspjeh dugujemo našim ljudima i njihovom angažmanu.

Želimo dostići sve

Svake godine u prosjeku otvorimo tri stotine novih lokacija i uđemo na najmanje dva nova evropska tržišta. Samo u posljednjoj deceniji broj zaposlenih u Pepco-u se povećao deset puta.  
Fokusiramo se na pružanje ne samo najbolje moguće dostupnosti finansijski atraktivnih proizvoda, već i najšire moguće geografske pokrivenosti.

Broj prodavnica u pojedinačnim zemljama:

Poljska
1331
Češka
301
Slovačka
151
Rumunija
457
Mađarska
252
Slovenija
39
Hrvatska
126
Litvanija
87
Latvija
60
Estonija
37
Bugarska
165
Italija
188
Srbija
133
Španija
228
Njemačka
63
Grčka
31
Portugal
14
Bosna i Hercegovina
32

 

 

Pepco kao maloprodajni brend pripada grupaciji Pepco Group. Kompanija je posvećena ponudi svojim kupcima – posebno porodicama s ograničenim budžetom – sve što im je potrebno da obnove i poboljšaju svoj dom u ključnim kategorijama robe, odjeće i robe široke potrošnje.

Bilo da se radi o brendovima Pepco, Poundland ili Dealz, male i srednje prodavnice u susjedstvu Grupacije su povoljno smještene u preko 3.200 lokalnih trgovačkih centara, glavnih ulica i maloprodajnih parkova na 20 evropskih teritorija.

Grupacija Pepco Group je debitovala na Varšavskoj berzi u maju 2021.

Postanite dio našeg uspjeha!

Prednosti za zaposlene
Profesionalni izazovi
Šanse za napredovanje
Sistem obuke
Međunarodno okruženje
Prijateljska atmosfera
Popusti za zaposlene
Plan pogodnosti
… i mnogi drugi!