Omiljeno

Moja prodavnica

0

O nama

Pepco znači stalni razvoj

Mi smo evropski lanac diskontnih prodavnica koji nudi odjeću za cijelu porodicu i proizvode za domaćinstvo po najnižim cijenama.

U Poljskoj dinamično rastemo više od deset godina. Postali smo najpopularniji prodavač dječje odjeće i vodeći dobavljač dekorativnih proizvoda. Naš uspjeh dugujemo našim ljudima i njihovom angažmanu.

Želimo dostići sve

Svake godine u prosjeku otvorimo tri stotine novih lokacija i uđemo na najmanje dva nova evropska tržišta. Samo u posljednjoj deceniji broj zaposlenih u Pepco-u se povećao deset puta.  
Fokusiramo se na pružanje ne samo najbolje moguće dostupnosti finansijski atraktivnih proizvoda, već i najšire moguće geografske pokrivenosti.

Broj prodavnica u pojedinačnim zemljama:

Poljska
1302
Češka
297
Slovačka
148
Rumunija
449
Mađarska
250
Slovenija
39
Hrvatska
126
Litvanija
85
Latvija
60
Estonija
37
Bugarska
159
Italija
178
Srbija
132
Španija
214
Austrija
73
Njemačka
57
Grčka
27
Portugal
14
Bosna i Hercegovina
26

 

 

Pepco kao maloprodajni brend pripada grupaciji Pepco Group. Kompanija je posvećena ponudi svojim kupcima – posebno porodicama s ograničenim budžetom – sve što im je potrebno da obnove i poboljšaju svoj dom u ključnim kategorijama robe, odjeće i robe široke potrošnje.

Bilo da se radi o brendovima Pepco, Poundland ili Dealz, male i srednje prodavnice u susjedstvu Grupacije su povoljno smještene u preko 3.200 lokalnih trgovačkih centara, glavnih ulica i maloprodajnih parkova na 16 evropskih teritorija.

Grupacija Pepco Group je debitovala na Varšavskoj berzi u maju 2021.

Postanite dio našeg uspjeha!

Prednosti za zaposlene
Profesionalni izazovi
Šanse za napredovanje
Sistem obuke
Međunarodno okruženje
Prijateljska atmosfera
Popusti za zaposlene
Plan pogodnosti
… i mnogi drugi!