Igračke -50% na drugi proizvod / promocija traje od 15.5. do 2.6. / Više o promociji u uslovima

Omiljeno

Moja prodavnica

0

Dobrotvorni rad

Sarađujemo sa udrugom

Prijatelji djece (Children’s Friends Association)

Udruga Prijatelji djece (TPD) najstarija je javna dobrotvorna organizacija u Poljskoj. S objektima širom zemlje, TPD se fokusira na pomoć djeci kojoj prijeti socijalna isključenost. Pepco i TPD sarađuju već nekoliko godina i kao rezultat toga, mladi štićenici njihovih domova tokom cijele godine pohađaju nastavu kako bi razvili svoja interesovanja, a tokom školskih raspusta odlaze na ljetne kampove. Osim toga, u prodavnicama, PEPCU redovni asortiman uključuje vrlo poseban proizvod – dobrotvorne plišane medvjediće. Sav prihod od njihove prodaje ide za realizaciju projekata TPD-a.

Idite na stranicu udruge Prijatelji djece

Happy Kids

Svake godine Fondacija za pomoć djeci organizira projekat „Sretna autobuska stanica“, sponzoriran od strane Pepco-a. Ovaj projekat se vrti oko “Fun Bus” autobusa pretvorenog u igralište na točkovima koji obilazi gradiće i sela u Poljskoj. Osim što je vizuelna atrakcija, to je mobilna ustanova u kojoj mladi mogu provesti ugodno slobodno vrijeme igrajući se 2-3 dana. Projekat privlači volontere iz Poljske i inostranstva, koji vode zabavne tematske sesije i časove jezika.

Idite na stranicu Happy Kids

SOS Dječja sela

U evropskim zemljama u kojima Pepco posluje, sarađujemo sa lokalnim selima koja su dio međunarodne organizacije SOS Dječja sela. Ovim se podržavaju napuštena djeca i djeca bez roditelja, kao i oni kojima prijeti opasnost od gubitka roditeljske brige, kako bi se što bolje pripremili za odrasli život. Pepco podržava različite obrazovne i rekreativne projekte na ovim lokacijama.

Idite na stranicu SOS Dječja sela

Vlastiti dobrotvorni projekti

Pepcolandia

Pepcolandia je program za pomoć djeci, vođen posvećenošću i ljubaznim srcem naših zaposlenika. Zahvaljujući njima, lokalne nevladine organizacije dobijaju bespovratna sredstva za realizaciju projekata posvećenih djeci.

Pepco puni paket pomoći

Svake godine potičemo naše zaposlenike da se pridruže nacionalnoj humanitarnoj kampanji “Szlachetna Paczka” pod Pepco-om. Desetine Pepco timova zatim se pretvaraju u pomoćnike Djeda Mraza i pripremaju pakete od srca za porodice u nevolji.

Cyfrolatki

Cyfrolatki je poseban edukativni program o online sigurnosti koji se realizuje u saradnji sa TPD-om. Zahvaljujući ovoj inicijativi, djeca uče šta je govor mržnje na internetu, kako se nositi s njim i kako sigurno raditi u cyber svijetu.

Do sada je preko 2.500 djece učestvovalo u radionicama i događajima u organizaciji TPD.

Naši klijenti također mogu pomoći!

Dobrotvorni medvjedi

Ponuda Pepco igračaka uključuje jedinstveni par dobrotvornih medvjedića. 100% prihoda od njihove prodaje ide društvu Prijatelji djece, koje podržava razvoj i obrazovanje svojih učenika. Kupovinom medvjedića naši kupci dijele dobro sa svojom djecom!

U dizajniranju odjeće za ovaj šarmantni par pomažu nam djeca iz TPD-a, čiji su crteži inspiracija za sljedeće haljine gđe Medvjedice i gdina Medvjeda.

Kesice za kupovinu

Kesice za kupovinu

Sve prosocijalne projekte finansiramo u potpunosti iz profita od prodaje torbi u našim prodavnicama.
Sve kesice za kupovinu koje se prodaju u Pepco-u su ecoLoop kesice napravljene od recikliranog plastičnog otpada. Tako doprinosimo smanjenju emisije CO₂ za čak 40% u odnosu na tradicionalne plastične kesice za kupovinu.

Zašto se isplati kupovati u Pepcu?

Uvijek blizu vas

Preko 3.000 prodavnica u Evropi. Želimo da budemo uvijek blizu vas.

Uvijek niske cijene

U Pepcu ćete pronaći sve što vam treba po niskim cijenama.

Očekujte više za manje

U Pepcu ćete pronaći dobar kvalitet, najnovije trendove i širok izbor.

Kupujte s povjerenjem

Imate pravo da vratite robu u prodavnicu u kojoj je izvršena kupovina u roku od 30 dana.