Spisak sadržaja:

  1. Moderni i prozračni setovi od viskoze
  2. Savršen set za vruće dane? Četiri prijedloga iz naše kolekcije!
  3. Set br. 1: ležeran izgled
  4. Set br. 2: klasični ljetni set
  5. Set br. 3: elegantni šorc i prsluk
  6. Oversize majice i biciklistički šorcevi– must have za ljeto 2024.

Ljeto 2024. donosi ne samo dugo očekivano sunčano vrijeme, već i nove modne trendove. Ove sezone Pepco za vas ima kolekciju koja savršeno spaja lakoću, udobnost i savršen stil. Ovo su moderni setovi od viskoze za žene i tinejdžere koji mogu postati osnova vaše ljetne garderobe. Provjerite kako kreirati savršene outfite za vruće dane te koji dodaci i obuća najbolje pristaju uz ljetnje stilove.

Moderni i prozračni setovi od viskoze

Viskoza je materijal koji postaje sve popularniji zahvaljujući svojim jedinstvenim svojstvima, što je čini idealnim izborom za sve koji cijene udobnost i eleganciju. Riječ je o sintetičkoj tkanini, ali izrađenoj od prirodnih sirovina celuloze, što je čini izuzetno mekanom, laganom i prozračnom, savršenom za tople dane. Viskoza savršeno pristaje uz tijelo, nježno teče oko figure i naglašava njene prednosti. Njena sposobnost upijanja vlage značajno nadmašuje sposobnost pamuka, što dodatno povećava udobnost nošenja, posebno u vrućim klimatskim uslovima. Osim toga, viskoza ima prekrasan polumat finiš koji odjeći od ovog materijala daje elegantan izgled te je prikladna kako za svakodnevne tako i za posebne prilike.

Naša kolekcija za ljeto 2024. uključuje širok izbor odjeće napravljene od ovog laganog i prozračnog materijala, kombinacije mješavine pamuka, viskoze i elastina. Uglavnom se radi o laganim majicama i šorcevima koje možete slobodno kombinovati uz šarene setove. Sve univerzalno i bez problema u stvaranju vizualno atraktivnih i udobnih setova.

Sportski stil s Pepcom! - infografika

Savršen set za vruće dane? Četiri prijedloga iz naše kolekcije!

Pepco kolekcija za ljeto 2024. nudi širok izbor modernih i prozračnih setova od viskoze, savršenih za vruće dane.

Set br. 1: ležeran izgled

Šta kažete na rozi set? To je ugodno omotana majica kratkih rukava i šorc  – sve od mješavine mekanog pamuka i viskoze, što je odlična opcija za ljetne šetnje ili izlaske s prijateljima. Set se može nositi s bijelim patikama za ležeran izgled ili sa sandalama na visoku petu kako biste izgledu dali dašak elegancije.

Set br. 2: klasični ljetni set

Bež majica kratkih rukava i bež šorc klasičan su ljetni set koji nikad ne izlazi iz mode. Oba su odjevna predmeta lagana i prozračna, savršena za vruće dane. Ovaj set možete nositi svaki dan uz espadrile ili japanke.

Set br. 3: elegantni šorc i prsluk

Elegantni šorc dostupan u sivoj boji, u kombinaciji s majicom i pripijenim prslukom stvara sofisticirani ljetni izgled. Ovo je odlična opcija za ljetne zabave ili poslovne sastanke u manje formalnom okruženju. Mogu se kombinovati s elegantnim sandalama na visoku petu i minimalističkim nakitom kako bi se istaknuo elegantan karakter outfita.

Odaberite svoje omiljene Pepco setove, kombinujte ih i uživajte u ljetu u modernom stilu!

Oversize majice i biciklistički šorcevi– must have za ljeto 2024.

Najzanimljiviji modni prijedlozi za ljeto 2024. nedvojbeno su oversize majice i šorcevi. Ove široke, udobne majice kratkih rukava i funkcionalni biciklistički šorcevi kombinacija su koja osigurava udobnost i slobodu kretanja u vrućim danima, a ujedno nudi i puno stilskih opcija. Zahvaljujući Pepco ponudi, ove elemente lako možete uskladiti sa svojim individualnim stilom, kreirajući različite outfite za svaku priliku.

Evo nekoliko ideja kako ovo ljeto nositi oversize majice i biciklističke šorceve.

  • Opušteno i ležerno – oversize majice su izuzetno udobne, a zahvaljujući slobodnom kroju omogućavaju slobodno kreiranje stilova. Najjednostavniji i najudobniji način je da ih nosite opušteno, bez nepotrebnih dodataka. Kombinujte oversize majicu s biciklističkim šorcem kako biste stvorili ležeran, sportski izgled savršen za svakodnevnu upotrebu. Dodajte par udobnih tenisica i gotovi ste – imate stil koji će odgovarati i za šetnju i za kupovinu.
  • S kaišom za naglašavanje struka – želite li svom outfitu dodati ženstveniji karakter, oversize majicu možete kombinovati s kaišem. Vezanje majice oko struka neće samo naglasiti vašu figuru, već će cijelom outfitu dati elegantan izgled. Ova odjeća savršena je za ljetne izlaske s prijateljima ili večernje izlaske. Upotpunite outfit laganim sandalama i nježnim nakitom.
  • Majica sprijeda vezana u čvor – još jedna ideja za stilizovanje oversize majice je vezati je sprijeda u čvor. Ovo jednostavno rješenje omogućava vam da skratite majicu i date joj definiraniji oblik, koji savršeno pristaje uz uski biciklistički šorc.Ovaj set nije samo moderan, već i vrlo udoban, savršen za plažu ili vikend izlet izvan grada. Također možete odabrati slamnati šešir i moderne sunčane naočale.
  • Majica vezana u čvor na leđima – alternativa prednjem čvoru je vezanje majice na leđima. Ovo je malo diskretnije, ali jednako efektno rješenje koje stajlingu daje moderan izgled. Majica kratkih rukava koja se veže nazad odlično izgleda uz biciklistički šorc, stvarajući skladnu i elegantnu kombinaciju. Dodajte lagane espadrile ili sandale za ljetni, ležeran izgled.

Odabirom oversize majica kratkih rukava i biciklističkog šorca iz najnovije Pepco kolekcije, možete biti sigurni da će vaši outfiti biti ne samo moderni, već i udobni. Eksperimentišite s različitim načinima nošenja ovih komada kako biste otkrili svoj jedinstveni stil ovog ljeta!