Spisak sadržaja:

  1. Upoznajte Liv Lee!
  2. Šta izdvaja novu kolekciju Pepco by Liv Lee?
  3. Botanički motivi u modernoj verziji direktno iz Pepca!
  4. Oživite svoje interijere s Pepco kolekcijom dekoracija od Liv Lee

Pozivamo vas u svijet u kojem se priroda susreće s kreativnošću u novoj, zapanjujućoj Pepco kolekciji koju je dizajnirala Liv Lee. Žive boje i organski motivi svakog komada ove kolekcije pozivaju ljepotu prirode u vaš dom, pretvarajući svakodnevne prostore u impresivna, umjetnička utočišta. Otkrijte kako ova jedinstvena kolekcija kombinira funkcionalni dizajn s divljim šarmom prirode.

Upoznajte Liv Lee!

Liv Lee je australska umjetnica čiji rad dokazuje da primijenjena umjetnost može biti svježa i originalna. Liv Lee inspiraciju crpi iz lokalnih pejzaža i flore, a njeni radovi su puni ekspresivnih boja i jedinstvenih formi, odražavajući ljepotu prirode na krajnje autentičan i nekonvencionalan način.

Stil Liv Lee karakteriše ležeran, gotovo razigran pristup prikazivanju biljaka, cvijeća i voća. U njenim radovima možete vidjeti čudno zakrivljene banane, obješene tulipane i deformisane dinje, koje, s jedne strane, mame osmijeh na lice, a s druge potiču da cijenite nesavršenosti prirode. Umjetnica stvara djela koja u gledaocima izazivaju radost i nostalgiju.

Nakon studija marketinga, PR-a i komunikacija, Liv se odlučila vratiti svojim kreativnim korijenima. Godine 2020. napustila je bučni Sydney kako bi se nakon nekoliko godina vratila u svoj rodni grad Port Macquari, što je dodatno ojačalo njenu umjetničku osjetljivost i omogućilo potpunije uživljavanje u umjetnost. Uticaj njenog oca, takođe umetnika, bio je neprocenjiv u oblikovanju njenih ranih umetničkih interesovanja.

Zahvaljujući svom jedinstvenom stilu i uključenosti u društvene projekte, Liv Lee dokazuje da umjetnost može biti lijepa i korisna u isto vrijeme. Njeni radovi ukrašavaju ne samo platna, već i svakodnevne predmete kao što su jastuci, peškiri, posteljina, torbe, majice, kao i šolje, čaše i tanjiri.

Umjetnica stalno traži nove načine kako bi svoja djela privukla širokoj publici, zadržavajući pritom duboko lični karakter. Za Liv Lee, PEPCO znači mogućnost da dopre do velike grupe primaoca, a za nas je to jednostavno čisto zadovoljstvo kontakta sa umjetničkom dušom i prilika da našim klijentima ponudimo apsolutno unikatne kućne dekoracije.

Infografika o Liv Lee i njenom stvaralaštvu

Šta izdvaja novu kolekciju Pepco by Liv Lee?

Nova kolekcija Pepco by Liv Lee izdvaja se od ostalih zahvaljujući svojoj inspiraciji koja je izvučena direktno iz australske prirode. Pogledajte kako se jedinstvene karakteristike australskog pejzaža odražavaju u ovoj jedinstvenoj kolekciji kućnih ukrasa!

  • Botanička raznolikost – kolekcija crpi iz bogatstva australske flore, koristeći biljne motive poput eukaliptusa ili banksije. Ove jedinstvene biljke se reinterpretiraju u obliku šara i aplikacija na tekstilu, keramici i staklu, stvarajući jedinstvene i prepoznatljive dizajne.
  • Pejzaži – od pustinjske divljine, preko vlažnih prašuma, do zadivljujućih obala, svaki komad kolekcije odražava boje i teksture inspirisane australskim pejzažima, što naknadnim predmetima daje dubinu i raznolikost.
  • Intenzivna sunčeva svjetlost – upotreba svijetlih, živih paleta boja u kolekciji odražava kako prirodna svjetlost utiče na percepciju boja u Australiji, nudeći hrabre i izražajne kombinacije boja.
  • Ekološka svijest – Pepco by Liv Lee kolekcija angažuje se u dijalog o zaštiti okoliša i održivosti, odražavajući posvećenost Liv Lee promicanju globalne ekološke svijesti kroz modu.

Svaki element kolekcije Pepco by Liv Lee nije samo odraz australske kulture i prirode, ali i svjestan izbor za one koji cijene umjetnost utkanu u svakodnevni život i ekološki pristup modi.

Botanički motivi u modernoj verziji direktno iz Pepca!

Zadivljujuća kolekcija Liv Lee koju je umjetnica kreirala za Pepco prava je počast prirodi utkana u svakodnevne kućne predmete.

Stvaralaštvo umjetnice, uronjeno u šarene, botaničke motive, ogleda se u širokom spektru proizvoda koji svaki interijer pretvaraju u prostor pun života. Ekspresivno cvijeće na posteljini podsjeća na ljetne bašte, a dinamični uzorci na šoljama i tanjirima pretvorit će svaki obrok u malu proslavu. Staklo i keramika ukrašena umjetnicom nisu samo funkcionalno posuđe, već i mala umjetnička djela koja oživljavaju stol i dodaju šarm kuhinjskim aranžmanima.

Pepco infografika koja opisuje novu kolekciju nastalu u saradnji sa Liv Lee

Kućni tekstil iz kolekcije Liv Lee prijedlog je za one koji žele unijeti elemente prirode u svoj stan bez odustajanja od modernosti. Jastuci ukrašeni šarama inspirisanim australskom florom savršen su ukras za dnevni boravak, harmonično se uklapajući u bezbrižnu i opuštenu atmosferu ove sobe. Visokokvalitetna posteljina koju je dekorisala Liv Lee originalan je ukras za spavaću sobu, koji garantuje da će svaki san biti poput šetnje među egzotičnim biljkama.

Dodavanjem djela iz kolekcije Liv Lee u svoj dom, možete lako pretvoriti svaku sobu u oazu mira i opuštanja s egzotičnim zaokretom. Njen jedinstveni wonki stil, gdje svaki list i latica imaju svoj jedinstveni oblik, podsjeća nas na ljepotu nesavršene prirode i čini dom ugodnijim i ličnijim. To je više od samo još jedne kolekcije kućnih dodataka! To je pozivnica u svijet u kojem priroda susreće funkcionalnost i estetiku, dajući vam prostor za svakodnevnu radost i olakšanje.

Wonka stil Liv Lee je estetski koncept koji naglašava ljepotu jednostavnosti, skromnosti i nesavršenosti. Stvari koje su organske, sirove i izuzetno autentične se cijene. Karakterizira ga minimalistički pristup koji cijeni nesofisticiranu ljepotu svakodnevnih predmeta i prirodnih materijala kao što su drvo, kamen i keramika. Takođe je važno obratiti pažnju na detalje i jedinstvene karakteristike svakog predmeta ili površine. Wonka stil ukazuje na dublju filozofiju života koja podstiče prihvatanje promenljivosti, nesavršenosti i nestalnosti.

Pogledajte sve ukrase za dom dostupne u Pepco trgovinama.

Oživite svoje interijere s Pepco kolekcijom dekoracija od Liv Lee

Nova kolekcija ukrasa iz Pepco, koju je dizajnirala Liv Lee, pravi je praznik za čula i osnažujući dašak kreativne energije direktno iz srca australske zemlje. Svaki element kolekcije je sinonim za kreativnost i originalnost. Žive boje i organski oblici ukrašavaju tekstil i dekoracije za dnevnu i spavaću sobu koje nudi Pepco, kuhinji i trpezariji, spremni su da unesuemo atmosferu jedinstvenosti i umjetničke svježine u vaš dom.

Nema boljeg načina da promijenite svoj kućni prostor nego da unesete akcente koji su vizualni eho prirode. Kolekcija Liv Lee posvećena je ljubiteljima ljepote, prirode i moderne umjetnosti koji takođe cijene ekološki pristup. Dizajniran imajući na umu različite ukuse i potrebe, dodaci iz kolekcije Liv Lee savršeni su za sve entuzijaste dizajna koji žele da se okruže ljepotom bez kompromisa po pitanju kvaliteta.

Okružite se aksesoarima iz kolekcije Liv Lee biće izraz vašeg ličnog stila i svjesnog izbora aranžacije. Proslavite svaki dan okruženi umjetničkim predmetima koji pričaju priču o prirodi – izvor stalne inspiracije. Neka vaš enterijer cvijeta sa nama!